Kategorier
Okategoriserade

3D-skylt – öka tillströmningen av kunder 

Säg det med en skylt! Det gamla sättet att marknadsföra ett företag är långt ifrån omodernt. Tvärtom: att ha en skylt ovanför en butik, en affär, ett café eller en restaurang är ett effektivt sätt att fånga upp förbipasserande, locka till ett besök – och få en bock i kolumnen markerad sälj. 

Kort sagt: genom att vara lite mer fysisk i marknadsföringen så kan man också fånga de fysiska personerna som faktiskt finns. Idag fokuserar de flesta – med viss rätt – enbart på det digitala och glömmer vikten av att faktiskt erbjuda någonting tilltalande på plats också. 

Det finns också olika varianter av skyltar att välja mellan. En av de mest tilltalande är en 3d-skylt. Istället för att bokstavera namnet på din butik på en vanlig, plan yta så skär du fram bokstäverna – eller logotypen – och får genom detta ett väldigt tilltalande djup som direkt kan fånga uppmärksamheten från personer som passerar. 

3D-skylt – folk känner igen ditt företag 

Dyrt? Nej, inte särskilt. Det kostar mer än vad en vanlig skylt gör – men en 3d-skylt är inte direkt dyr. Det kan förklaras av att man idag kan använda sig av mer avancerad teknik – skära i laser, exempelvis – och att det därför också går betydligt snabbare att ta fram bokstäverna i exakta storlekar.

 Det finns även fördelar i att man numera även kan skära fram mer avancerad typografi och komplexa logotyper. Just det senare öppnar dörren till att verkligen skapa en unik och tilltalande design för din 3D-skylt. De begränsningar man såg förr har försvunnit och du kan i och med detta plocka fram både en unik och minnesvärd 3D-skylt som A) folk hajar till när de ser och B) känner igen även i framtiden. 

Ser man till marknadsföring så är varumärkesigenkänning ett ledord och det blir extra tydligt just med en 3D-skylt. Vad säljer du och vad vill du säga till dina kunder när de passerar din butik? Genom att skapa en unik 3D-skylt så förmedlar du ett rakt och tydligt budskap som lockar folk in genom dörren. 

Öppna dörren och kliv in till din 3D-skylt här: frontexpo.se